skip to Main Content
0518 - 47 13 66 info@zonderlandbv.nl

OVER ONS

OVER ONS

WAAR WIJ VOOR GAAN IS DAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

“Zonderland is een betrouwbaar en innovatief installatiebedrijf met de focus op gasloos en duurzaamheid. Vanuit hun liefde voor techniek en met hart voor het milieu bieden ze energieslimme woonoplossingen. Comfortabel voor ons als klant en goed voor onze leefomgeving.”

Dat is nogal wat, dat beseffen we terdege. Maar het daagt ons uit om scherp te blijven en vooruit te kijken.

De mogelijkheden die de hedendaagse technieken bieden, daarvan durfden we zelfs niet te dromen bij de oprichting van het bedrijf in 1979. De broers Huub en Nico begonnen toentertijd met Technisch Buro Zonderland als tweemanszaak. In 2013 is Nico gestopt en in 2022 heeft ook Huub zijn werkzaamheden neergelegd om zich te gaan richten op zijn bedrijf in zonnepanelen. Vanaf juli 2022 is Arjen Plat de eigenaar/directeur van Technisch Buro Zonderland B.V.

We zijn door de loop der jaren meegegroeid met de ontwikkelingen en hebben ons gespecialiseerd om alle denkbare installaties perfect te realiseren. Van 3 is ons personeelsbestand gegroeid naar circa 25 mensen nu.

DE VANZELFSPREKENDHEID VAN PERFECTIE

Rode draad in onze bedrijfsvoering was, is en blijft het persoonlijk contact met u als klant. Uw wensen staan centraal, u moet tevreden zijn. Wij denken met u mee, wij adviseren u bij uw keuze uit de vaak talrijke mogelijkheden. En u mag er volledig op vertrouwen dat we dat eerlijk en vakkundig doen. Wat natuurlijk ook geldt voor het installatiewerk. Het streven naar perfectie is voor ons een vanzelfsprekendheid.

GARANTIE

Ook al streven we naar perfectie, soms laat de apparatuur het afweten of maken wij fouten. Dat laatste is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met ons menszijn. Gelukkig hebt u garantie. Voor installatiewerk en apparatuur hanteren we de wettelijk vastgestelde garantietermijnen. Maar ook hier staat voorop dat we in persoonlijk overleg met u zoeken naar een oplossing die uw vertrouwen in ons versterkt.

Back To Top