skip to Main Content
0518 - 47 13 66 info@zonderlandbv.nl

Voor elektrotechnische installaties kunt u Technisch Buro Zonderland terecht. Zowel voor nieuwbouw, renovatie of uitbreidingen van woningen of bedrijfspanden. Voor aanpassingen aan uw elektra of uitbreiding in uw meterkast, kunt u een vrijblijvend advies vragen.

De meeste huiseigenaren geen idee hebben hoe de meterkast functioneert of hoe veilig dat hij is. Dit leidt tot veel woningbranden, die ontstaan in de meterkast. Doe de meterkast-check!

Technisch Buro Zonderland is er niet alleen voor het plaatsen of uitbreiden van een meterkast of nieuwe stopcontacten. Ook op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging helpen we u graag.

Wist u dat 80% van de inbraken gelegenheid inbraken zijn? Voor extra veiligheid wordt steeds vaker een beveiligingssysteem geïnstalleerd, ook bij particulieren.

Technisch Buro Zonderland kan deze plaatsen zonder hak- en breekwerk. Deze kwalitatieve en betrouwbare systemen zijn eenvoudig te bedienen, bijvoorbeeld via een App, en te koppelen aan camerasystemen. Op het gebied van brandveiligheid bieden wij rook- en koolmonoxidemelders van hoogstaande kwaliteit. Door deze aan elkaar te koppelen, wordt uw huis veiliger.

nieuws van Zonderland Technisch Installatie Buro Minnertsga
Back To Top