skip to Main Content
0518 - 47 13 66 info@zonderlandbv.nl
Ecoster3
Ecoster3
Ecoster4
Ecoster5
Ecoster1
Ecoster2
Ecoster3 Ecoster4 Ecoster5 Ecoster1 Ecoster2

De familie Ten Hoeve uit Menaldum heeft diverse werkzaamheden laten uitvoeren door Ecoster. Hierdoor wonen ze niet alleen met veel meer comfort, maar stijgt de woning ook nog eens flink in waarde!

Ecoster is een Fries initiatief van Bouwbedrijf Van Marrum, D & O Glas, Kunststof, aluminium en Technisch Buro Zonderland. Door de  gebundelde krachten van deze 3 bedrijven, kan de familie Ten Hoeve optimaal profiteren van alle bespaarmogelijkheden.

De woning van de familie is nu voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, HR++ glas een nieuwe CV en WTW installatie en een kozijn met openslaande deuren. Tevens is er een nieuwe CV regeling geïnstalleerd.

Een WTW unit wint tot 90% van de warmte die zich in de vervuilde lucht bevindt, terug en brengt deze vervolgens weer in de woning. Hierdoor wordt een flinke besparing gerealiseerd.

Ook de nieuwe CV ketel zorgt voor een fikse daling van de energierekening. Een nieuwe ketel heeft namelijk een beter rendement en dat zorgt voor een lager gasverbruik. Dit alles in combinatie met de vloerisolatie en het HR++ glas zal de familie een fikse besparing opleveren de komende jaren.

Back To Top