skip to Main Content
0518 - 47 13 66 info@zonderlandbv.nl
Oplaadpunt

Laad maar

Elektrisch vervoer heeft de toekomst. Het is schoon, stil en duurzaam. Naar het opladen van uw elektrische auto wilt u uiteraard geen omkijken hebben. Maak het uzelf én uw klanten gemakkelijk: plaats een oplaadpunt bij uw pand. Daarmee maakt u efficiënt, gebruiksvriendelijk en zeer veilig opladen mogelijk. Dat is nog ‘ns service!

Voor thuis en bedrijf 
Oplaadpunten maken efficiënt, gebruiksvriendelijk en zeer veilig opladen mogelijk. Dat zullen uw bezoekers en medewerkers waarderen! De oplaadpunten zijn geschikt zijn voor plaatsing bij huis of bedrijf, zoals op bedrijfsparkeerplaatsen en fabrieksterreinen. Ze maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt er elk elektrisch of hybride voertuig op aansluiten.

Bedrijfsklaar opgeleverd
Technisch Bedrijf Zonderland verzorgt de levering en installatie van oplaadpunten. Dit houdt in dat we het oplaadstation plaatsen en bedrijfsklaar opleveren, inclusief de benodigde aanpassingen van uw groepenkast, het leggen van voedingskabels etc. Desgewenst kunnen wij ook de jaarlijkse controle van de beveiliging voor u verzorgen.

Back To Top