skip to Main Content
0518 - 47 13 66 info@zonderlandbv.nl
IMG 0001

Energie Bespaar Show wederom succesvol

Op 30 en 31 oktober vond de energie bespaar show van Technisch Buro Zonderland plaats. Ook dit jaar was de show weer een enorm succes. Een paar honderd mensen lieten zich informeren en adviseren over de diverse energiebesparende producten.

Vooral op vrijdagavond werd de show druk bezocht. “Onze 16 medewerkers hebben continu bezoekers geadviseerd over de diverse mogelijkheden. Door de drukte hebben we helaas niet iedereen te woord kunnen staan, natuurlijk kan iedereen alsnog contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.” Aldus Huub Zonderland.

Vooral de populariteit van de waterontharders was ongeëvenaard. “Je ziet dat het product enorm wint aan populariteit. Dat is ook logisch, want het product biedt comfort en is zeer milieuvriendelijk.” Ook de zonnepanelen zijn in trek. Nu het nog steeds mogelijk is de BTW terug te vorderen, is een zonnesysteem snel terugverdiend en erg rendabel.

Naast aantrekkelijke acties was er ook weer van alles te winnen bij Technisch Buro Zonderland, zoals een reischeque ter waarde van € 700,-. De winnaar van deze prijs wordt binnenkort bekend gemaakt.

IMG_0056 IMG_0037 IMG_0028 IMG_0001

Back To Top