skip to Main Content
0518 - 47 13 66 info@zonderlandbv.nl

Met infraroodverwarming haalt u de zon in huis. Als zonnestralen in de vroege lente, zo voelt deze stralingswarmte, die wordt verspreid via infraroodpanelen. Aangenaam, weldadig én bijzonder energiezuinig.
Voor een optimaal rendement van uw infraroodverwarming is de manier waarop uw woning geïsoleerd belangrijk. Zonder goede isolatie, geen maximaal profijt. Dat geldt overigens voor elk type verwarming.

Waarom u kiest voor infraroodverwarming:

  • Een heerlijk comfortabele stralingswarmte. Hierbij is nagenoeg geen sprake van luchtcirculatie en rondzwevend stof. Daardoor is infraroodverwarming ook heel geschikt voor mensen met luchtwegproblemen.
  • De warmte wordt gelijkmatig afgegeven aan de ruimte, nadat eerst de wanden, vloer, meubels en plafond de warmte hebben opgenomen (geaccumuleerd). Het wordt overal even warm.
  • Lage investeringskosten. Voor de installatie is geen hak- en breekwerk nodig. De panelen worden aan het plafond (bij voorkeur) of aan de muren gemonteerd. De temperatuur is per vertrek eenvoudig te regelen.
  • Infraroodpanelen vragen geen onderhoud. De levensduur is lang.
  • Een gasaansluiting is overbodig.
  • Infraroodverwarming combineert uitstekend met zonnepanelen als uw eigen energiebron.

Verantwoord alternatief voor gas

Infraroodverwarming is een verantwoord alternatief voor gas. In een goed geïsoleerde woning verbruiken onze toprendement-infraroodpanelen bijzonder weinig energie. Voor infraroodverwarming werken wij nauw samen met Profijtwarmte. Neem een kijkje in de warme wereld van de infraroodverwarming. Op de website van Profijtwarmte vindt u er werkelijk alles over. Hebt u daarna nog vragen, we staan klaar met advies.

 

Back To Top