skip to Main Content
0518 - 47 13 66 info@zonderlandbv.nl

Evohome: de slimme zoneregeling voor verwarmingssystemen

afbeelding bij evohome voor energieslim verwarmenMeer comfort en meer controle. Tegelijk tot wel 30% besparen op uw energierekening. De Evohome van Honeywell staat voor dubbel plezier en rekent af met de traditie.

Een traditie van:

  • warme kamer en koude rest;
  • warm kantoor (waar u werkt) en warme kamer (waar niemand is);
  • een vertrek dat maar niet warm wil worden.

Per vertrek de temperatuur regelen

De Evohome bezorgt u heerlijk comfort. Het grote voordeel is dat u per vertrek (zone) de gewenste temperatuur instelt. Een slimme techniek die schuilt gaat in slechts één bedienpaneel, de Evotouch.

De Evotouch is de centrale unit, die uw oude thermostaat vervangt. Dit bedieningspaneel communiceert rechtstreeks met de verwarmingsbron via een speciaal kastje.

Geschikt voor elke woning

Evohome is geschikt voor nagenoeg elk type verwarming, of u nu vloerverwarming hebt, een cv-ketel met radiatoren of stadsverwarming.

Geen hak- en breekwerk

Ook niet onbelangrijk: hak- en breekwerk komt er bij de installatie niet aan te pas, want het systeem werkt draadloos. Hiervoor stellen we een aparte frequentie in, zodat u niet in de kou zit als uw wifi eens uit mocht vallen.

Met de app komt u altijd warm thuis

Als u vanuit uw luie stoel of waar u ook maar bent, de temperatuur thuis wilt regelen, dan is een internetverbinding wel heel erg handig. Op afstand regelt u de temperatuur via een overzichtelijke app. Komt u later thuis, of juist eerder? Met de app komt u warm thuis.

Drie manieren om temperatuur te regelen

  1. Met de overzichtelijke mobiele app vanuit uw luie stoel of waar ter wereld u ook maar bent. De communicatie met Evohome loopt via de internet gateway. Een internetverbinding is hierbij nodig.
  2. Via het centraal bedienpaneel, de Evotouch.
    Op het fullcolour touchscreen regelt u eenvoudig per zone de temperatuur; elk vertrek zijn eigen temperatuur en zijn eigen tijden. De display toont u ook direct inzicht in de verschillende temperaturen.
  3. Lokaal via de radiatorregelaars. Deze regelaars staan in direct contact met het bedienpaneel. De temperatuur op het display van de radiatorregelaar is duidelijk af te lezen. Handig als u boven bent, ver weg van het bedieningspaneel en de telefoon nog beneden ligt.

Evohome bij u thuis

Ziet u het al zitten? Overal in huis de controle over de temperatuur? Zonder een energierekening waarvan u rilt? De Evohome brengt het u.

Vraag direct offerte aan of lees eerst de folder van dit unieke systeem eens rustig door.

Back To Top