skip to Main Content
0518 - 47 13 66 info@zonderlandbv.nl

Beste fitter van Nederland 2012

Monteurs Klaas Jan Beimers en Leo v.d. Voorde van Technisch Buro Zonderland doen ook dit jaar weer mee aan De beste fitter van Nederland’ 2012!

Vanaf april 2012 zal weer een nieuwe editie van ‘De beste fitter van Nederland’ van start gaan. Dit jaar is er wederom voor 5 regionale voorrondes gekozen. Onze monteurs hebben zich ingeschreven voor de voorrondes en gaan daarmee de uitdaging aan om ‘De beste fitter van Nederland 2012’ te worden. Vorig jaar werd Klaas Jan Beimers 3e.

De wedstrijd heeft tot doel het installatievak in het zonnetje te zetten. Naast de prestigieuze titel krijgt de winnaar een prachtige EK VIP-reis naar Charkov, waar hij/zij een wedstrijd van het Nederlands elftal zal bijwonen.

Elke voorronde bevat een aantal praktijkopdrachten van max. 30 minuten per opdracht en een theoriedeel.  De opdrachten worden beoordeeld door een professionele jury – wederom onder leiding van Henny Hoppenbrouwers – op allereerst kwaliteit en vervolgens snelheid. De beste 3 per voorronde gaan door naar de finale in Utrecht op 1 juni 2012.

De wedstrijd ‘De beste fitter van Nederland’ is een initiatief van Geberit met partners Grundfos, Honeywell en DEWALT, samen met de organisatie van de Skills Masters installatiewedstrijden en wordt ondersteund door Uneto-VNI en OTIB. De eerste twee edities zijn met groot enthousiasme ontvangen in de installatiebranche. Klaas Jan en Leo nemen het op tegen de winnaar van vorig jaar: Dennis Raaijmakers. Via onze website houden wij u graag op de hoogte. Wij wensen onze Klaas Jan en Leo heel veel succes en hebben alle vertrouwen in een goed resultaat.

Back To Top